Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در این بسته خبری از تامین بودجه بیماران برای ۶ ماه جهت بررسی اثربخشی دارو و ثبت نام ۱۶ هزار داوطلب در فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها گفته‌ایم. 

اُمیکرون بسیار نزدیک است

سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت از اولین مورد ابتلا به اُمیکرون در امارات خبر داد و گفت این ویروس به ما نزدیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت نام ۱۶ هزار نفر در فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها

جعفری از ثبت نام ۱۶ هزار داوطلب در فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها خبر داد.

بودجه داروی بیماران اس ام ای برای ۶ ماه تامین شود

رئیسی دستور تامین بودجه بیماران برای ۶ ماه جهت بررسی اثربخشی دارو را صادر کرد.

خانه نشینی نخبگان در سایه توزیع نامناسب فرصت‌های شغلی و آموزشی

کارشناسان معتقدند شیوه نادرست توزیع فرصت‌های شغلی و آموزشی به‌ویژه بورس‌های آموزشی و ... موجب شده جوان‌های نخبه کشور خانه‌نشین شوند.

رهایی از خطر شکستگی لگن با رژیم غذایی مناسب

محققان به این نتیجه رسیده‌اند که بسیاری از عوامل غذایی، پتانسیل کاهش یا افزایش خطر شکستگی لگن را دارند.

سرپرستان خانوار بستری شده کرونا تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی می‌گیرند

وزیر اقتصاد گفت به خانواده‌هایی که سرپرستان خانوار آن‌ها به دلیل کرونا بستری می‌شوند، تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود.

کرونا چگونه اعتماد مردم جهان را به علم افزایش داد؟

تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد کرونا سبب افزایش اعتماد مردم به علم شده است.

مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک سیر طبیعی درمان را مختل می‌کند

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در تهران گفت: مصرف خودسرانه و بیش از اندازه آنتی بیوتیک سیر طبیعی درمان بیماری را مختل می‌کند.

لزوم تمرکز وزارت علوم روی مسائل فناور محور معاونت علمی

عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی گفت: وزارت علوم باید تنها روی مسائل فناور محور معاونت علمی متمرکز شود و مابقی مسائل را به دانشگاه‌ها واگذر کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عناوین اصلی اخبار سلامت علمی هیئت علمی دانشگاه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۵۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها