Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی قم، نشست مجازی گفت‌وگوی صمیمانه با رضا امیرخانی نویسنده و منتقد ادبی، به میزبانی بخش نابینایان کتابخانه عمومی آیت‌الله خامنه‌ای قم و با همکاری کانون ادبی صبح اشراق، امروز هشتم آذرماه با پخش از بسترهای مجازی اسکای روم و اینستاگرام برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرخانی در ابتدا درباره حضور در این نشست گفت: برای من حضور در دو مکان بسیار لذت بخش است، یکی دانشگاه‌ها که می‌توانستم در آنجا با نسل جوان صحبت کنم و دوم کتابخانه‌ها که واقعی‌ترین مخاطبان اصلی من در آنجا هستند که می‌توانم در اینطور جلسات صدای حقیقی مخاطبانم را بشنوم.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی در مورد کتاب داستان سیستان گفت: معمولا برای انتخاب نام کتاب‌هایم وسواس زیادی دارم و بعد از نوشتن تعداد زیادی نام، یکی را انتخاب می‌کنم اما در مورد این کتاب، سجع بین داستان و سیستان به نظرم جالب آمد و همین نام را انتخاب کردم. هرچند که بعدها متوجه شدم که در بلوچستان این کتاب چندان خوانده نشد و این به دلیل انتخاب نام «داستان سیستان» بود که در آن زمان به این نکته توجه نداشتم.

امیرخانی اضافه کرد: بسیاری از کسانی که قبل از انتشار کتاب را خواندند، چندان موافق انتشار کتاب نبودند، اما رهبر انقلاب بعد از خواندن کتاب مرا به انتشار کتاب تشویق کردند و خوشحالم که این کتاب آن هم در آن دوران که شرایط با امروز متفاوت بود منتشر شد. این کتاب همچنان جز کتاب هایی است که از نظر خودم روایت درستی است و از این نوع روایات سیاسی چندان در کشور ما زیاد منتشر نشده است.

در ادامه این نشست امیرخانی در پاسخ به سوالی در مورد پیش زمینه کتاب قیدار و اینکه این کتاب ماجرای واقعی است یا تخیلی گفت: قطعا کتاب تخیلی و داستان است اما حتما قسمت هایی از کتاب هست که از تجربیات و دیده های من نشات گرفته اند.» 

وی افزود: « در مورد کتاب قیدار، من برای آشنایی با قطعات خودرو های سنگین و اصطلاحات عامیانه مرتبط، به گاراژ ها و مکانیکی های خودرو های سنگین رفتم و گفتگو هایی با آنها داشتم که خیلی به من در نوشتن کتاب کمک کرد.

نویسنده کتاب نفحات نفت در پاسخ به این پرسش که اثر جدیدی در دست انتشار دارد یا خیر نیز پاسخ داد: رمان جدیدی در ذهنم هست که امیدوارم به زودی بتوانم نوشتن آن را شروع کنم.

امیرخانی درپایان در پاسخ به این پرسش که کدام یک از کتاب هایش را بیش از همه دوست دارد گفت: تمثیلی هست که می گوید کتاب های نویسنده مثل فرزندانش هستند و اگر اینگونه باشد باید نویسنده همه کتاب‌هایش را به یک اندازه دوست داشته باشد؛ در حالی که در مورد من اینگونه نیست و من هیچ کدام از آثارم را دوست ندارم، چرا که اگر اینگونه باشد یعنی من در آن اثر گیر کرده‌ام، بنابراین من همیشه اثری که ننوشته‌ام را بیشتر از همه آثارم دوست دارم.

انتهای پیام/۷۸۰۲۳

منبع: فارس

کلیدواژه: کتاب آیت الله خامنه ای رضا امیرخانی قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج جلسه آموزشی با موضوع ازدواج، عشق، سواد عاطفی و انتخاب برگزار شد.

در جلسه موضوعاتی از جمله معیارهای مناسب ازدواج، ازدواج موفق و عوامل موثر بر انتخاب صحیح ازدواج با هدف آشنایی دانشجویان، همچنین افزایش سطح آگاهی دانشجویان در زمینه برنامه خودمراقبتی و موضوعات مرتبط با سلامت، تشکیل گروه‌های همسان دانشجویی، انتقال مطالب آموزشی به دیگر دانشجویان و جلب همکاری دانشجویان در انجام فعالیت‌های بهداشتی مطرح شد.

صیادیان خواه سخنران این جلسه افزود: سن دوران دانشجویی یک سن طلایی است. اگر این فرصت از دست رفت، امکان ازدواج و ریسک‌پذیری فرد کاهش پیدا می‌کند و چالش‌ها و مشکلاتی برای این نسل پیش می‌آورد. مشکلاتی از قبیل اینکه شاید فرد ازدواج نکند یا موقعیت ازدواج نداشته باشد. بنابراین شکل‌گیری و برنامه‌ریزی ستاد ازدواج دانشگاهیان برای این بود اتفاق مازادی با همراهی دستگاه‌های دیگر که هر کدام با ارائه خدماتی کاربردی و اثرگذار پای کار این حوزه بیایند.

خبرنگار: فائزه صداقت

انتهای خبر/

کد خبر: 1229512 برچسب‌ها ازدواج و طلاق

دیگر خبرها

  • داستانی عرفانی با چاشنی فانتزی
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • زائری از پرو
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • چاپ کتاب تصویری «همه‌ش مال جوجه باشه!» برای کودکان
  • جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)